Tot ce se știe despre sezonul 2 din Euphoria

Se pare ca serialul Euphoria a fost reinnoit pentru un sezon cu numarul 2 si ca acesta va aparea mult mai repede decat am fi crezut.

Da, HBO a suprins pe toata lumea incluzand serialul „Euphoria” intr-un videoclip care includea toate serialele sale noi pentru anul 2020.

Toata lumea abia asteapta deci sa revada acest serial cu personajele sale minunate, un serial care vorbeste despre iubire, despre sexualitate si despre sanatatea mentala.

Imagineaza-ti numai- un nou sezon cu machiaje legendare insotite de o banda sonora mai mult decat incredibila.

Primul sezon din serial a prezentat povestea lui Rue, o tanara care sufera de o maladie mentala si de probleme legate de dependenta de droguri. Dupa ce a facut o cura de dezintoxicare deloc fructuoasa, aceasta o intalneste pe Jules, o tanara trans care este noua in oras, intre cele doua legandu-se o prietenie extrem de intensa.

Cand primul sezon s-a incheiat, cele doua se separa deoarece Jules se decide sa paraseasca orasul iar Rue este paralizata din cauza anxietatii. Se reapuca deci de droguri, suferind foarte mult mai ales din cauza amintirii decesului tatalui sau.

Ne putem doar imagina deci ca noul sezon cu numarul 2 s va baza pe relatia lor la distanta, dar si pe problemele cu drogurile ale lui Rue.

Abia asteptam, de asemenea, daca Nate va plati pentru tot ce i-a faciut lui Lukas si sa stim daca tatal sau, Cal va fi expus de Maddy din cauza numeroaselor sale relatii extraconjugale.

Ne mai intrebam de asemenea daca Cassie si McKay vor fi din nou impreuna sau daca va dura relatia lui Kat cu noul sau prieten.

Atunci cand sezonul cu numarul 2 a fost anuntat, Zendaya a postat pe Twiiter exact dupa ce a fost anuntata, spunand ca este foarte recunoscatoare pentru iubirea cu care publicul a primit serialul. Deci stim ca s va intoarce in serial.

Ne imaginam de asemenea ca Jack Eordi va relua si el rolul colericului Nate.

Mai speram ca Hiunter Schafer vs reveni in rolul lui Jules, la fel ca si Alexa Demie in rolul lui Maddy, Barbie Ferreira in cel al lui Kat, Sydney Sweeny a reveni in rolul lui Cassie si Maude Appatow in cel al lui Lexie.

In orice caz, primul sezon ne lasa in suspans si ne punem o multime de intrebari- oare Rue a suferit o supradoza? Oare i s-a intamplat ceva si mai grav? Se va reintalni cu jumatatea sa? Toate raspunsurile le vom afla in 2020.

Filmarile pentru noul sezon vor incepe in ianuarie 2020. Deoacamdata de zvoneste ca se vor filma opt episoade. Va aparea doar deci in al doilea semestru al anului.

Lasă un răspuns