Topul din dantelă – ghid de bună purtare

Dantela este cea mai nobilă și mai rafinată, dar și cea mai sexy, mai rock sau mai senzuală. Este și cea mai șic și arată cel mai bine pe toate bluzele iernii. Cum se poartă însă această piesă vestimentară foarte romantică?

Ai impresia că dantela este rezervată doar lenjeriei sau topurilor lejere de vară? Ei bine, nu e chiar așa. dantela șic se poate purta chiar și iarna.

Fie că se invită în total look pe o cămașă, mai simplu doar pe mâneci sau pur și simplu pe câteva inserții discrete în partea din spate, dantela este omniprezentă în acest sezon rece. În ceea ce privește culorile, negrul este cel mai potrivit. Dar și cele de bej, de roz prăfuit, de bleumarin sau de verde smarald.

Dantela se poate purta ziua pe un top cu mâneci din dantelă sau cu ajutorul unor bluze unde se impune la nivelul decolteului cu ajutorul unor inserții de transparență în partea de sus. Dar și puloverele mai groase cu detalii dantelate sunt o valoare sigură.

Seara poți miza pe un top din dantelă care îți dezvăluie pielea cu ajutorul transparenței. Bluzele în întregime din dantelă sau topurile cropped care seamănă cu un corset arată cel mai bine la o fustă tip creion pentru un look minunat de femme fatale.

Dacă vrei un look mai elegant, poți miza pe un top care îmbină de minune mătasea cu dantela sau pe un top fluid cu un guler ușor mai înalt pentru un look retro foarte reușit. Cele care vor să obțină un look mai în stilul anilor nineties, pot miza pe un maiou din dantelă de purtat peste un tricou casual alb, unul din cele mai în vogă piese vestimentare ale anului 2016.

Topurile din dantelă merg de minune cu blugii boyfriend, cu un sacou oversize, cu un blazer, cu o fustă tip creion sau skinny… pe scurt sunt o piesă vestimentară polivalentă, must have din orice dressing.

Lasă un răspuns