Top seriale culte care revin în 2020

Anul 2020 este anul in care apar o multime de seriale noi sau sezoane noi, dar este un an in care vor aparea de asemenea, o multime de remake-uri de la seriale mai vechi.

Esti deci o persoana mai nostalgica si ai vrea sa vezi serialele tale veci preferate din nou pe micile ecrane? Nu te ingrijora. Studiourile au inteles foarte bine asta. Si vor ajuta serialele culte de pe vremuri sa renasca. Iata deci care sunt serialele culte care vor reveni in anul 2020, unele dintre ele chiar cu castingul origina, de pe vremuri.

Gossip Girl. Gossip Girl va reveni in primavara anului 2020. Deci va trebui sa mai astepti inca putin pana sa ii revezi pe cei mai buni prieteni. Josh Schwarz a dezvaluit identitatea lui Gossip Girl in remake. Dar de data aceasta nu vom mai avea de-a face cu un singur informator, ci cu un intreg oras, de-a dreptul.

La opt ani dupa ce site-ul oficial s-a inchis, o noua generatie de adolescenti din scolile private din New York introduce supravegherea sociala. Dar, chiar daca sunt noi adolescenti, unii mai spera ca vor gasi referinte la vechul serial sau ca ii vor revedea pe Serena, Blair sau Dan. In orice caz, se stie ca actrita Kristen Bell a acceptat sa reia rolul sau din serial.

Litzzie McGuire. Un al doilea serial pentru adolescenti, cult, extrem de asteptat. Am urmarit-o pe Hillary Duff in aventurile sale de adolescenta iar acum o vom urmari la varsta de 30 de ani. Dar aceasta inca mai are de facut anumite alegeri in viata sa. Am aflat recent ca si Adam Lamberg isi va relua si el rolul lui Gordo. Foarte bine, deoarece foarte multi nu isi imaginau serialul fara el. Si daca si tu te deprimi din cauza faptului ca ai 30 de aNI deja si inca nu ti-ai atins obiectivele, acest serial te va linisti.

Walker Texas Ranger. Walker, va inlocui si va veni cu ceva nou pentru serialul care a facut furori in anii 1990, Walker Texas Ranger. Si se pare ca Jared Padalecki, vedeta din Glmore Girls si Supernatural, va intra de data aceasta in pielea lui Cordell Walker. Chuck Norris ii va lasa locul deci unui tinerel, care de data aceasta va face echipa cu o femeie.

Cluelesss. In intriga, Cher a parasit liceul si acum este la Dionne, incercand sa fie cea mai populara fata de acolo. Cum va reactiona ea insa in fata disparitiei celei mai bune prietene ale sale? Va trebui sa isi asigure rolul de starleta si sa duca o ancheta in paralel. Este un serial pentru adolescenti, dar varsta este doar un numar, nu-i asa?

Lasă un răspuns