The Gray Man: noul film al fraților Russo

Fratii Russo au lansat cateva informatii cu privire la urmatorul lor film, The Gray Man. Cei doi au confirmat faptul ca actorul Chris Evans va fi prezent in acest lung-metraj, in rol de bad boy.

Despre ce vorbeste filmul The Gray Man?

Fratii Russo tocmai au lansat un teaser al noului lor film, The Gray Man. Este vorba despre un film de spionaj, un thriller cu un buget ridicat care urmeaza sa fie difuzat pe Netflix. Proiectul, care a debutat deja din anul 2014, este o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Mark Greaney si publicat in 2009. Se spune ca Netflix ar fi alocat numai putin de 200 de milioane de dolari doar pentru acest film. Ceea ce ar face cea mai scumpa productie de pe platforma.

The Gray Man este numele de cod al lui Court Gentry, un fost agent CIA transformat in ucigas platit. Rolul principal ar trebuie sa fie interpretat de Ryan Gosling. Eroul nu accepta decat contracte care implica indivizi pe care ii considera criminali. Din pacate, la scurt timp, se trezeste el insusi tinta unor organizatii criminale, mercenari si ai fostului sau angajator. Va trebuie sa faca in special fata lui Lloyd Hensens, dusmanul sau de temut, care va fi interpretat de Chris Evans.

Chris Evans joaca un rol cu adevarat unic, de bad boy. Este un personaj cu adevarat interesant si cu siguranta va impresiona spectatorii in acest rol. Un rol care ar trebuie sa schimbe imaginea fosului Captain America, un soldat amabil, un patriot. Va fi destul de interesant de vazut cum un comedian se va adapta unui rol negativ. La ora actuala, Chris Evans nu are la activ foarte multe roluri negative. Filmarile pentru The Gray Man ar trebuie sa debuteze in luna martie.

Lasă un răspuns