Problemele sunt doar posibilități

Oamenii din ziua de azi sunt foarte triști și totul pare să nu le mai convină. Unul dintre motto-urile mele în viață este: ”Trăiesc să zâmbesc” și pot spune că m-a ajutat în foarte multe momente în care pur și simplu nu găseam niciun motiv pentru care să fiu fericit.

Vi s-a întâmplat oare să fiți fericiți și dintr-o dată să vă aduceți aminte de toate așa-zisele probleme pe care le aveți iar toată fericirea să se destrame dintr-o dată în jurul vostru? Ce ați zice dacă problemele nu ar mai exista în viața voastră ci pur și simplu s-ar transforma în altceva mai bun, în posibilități.

Ce e o posibilitate? Știți cu toții… Șansele ca un anumit lucru să devină adevărat, să se întâmple, să se materializeze. Poate fi posibil să ți se întâmple ceva bun sau ceva rău. Excluzând complet răul din ecuație vă va rămâne valabilă doar posibilitatea de a vi se întâmpla lucruri bune iar asta e excepțional. Deja lumea parcă pare mai bună fără lucruri negative, nu?

Acum probabil vă întrebați cum să transformați problemele în posibilități. Aici nu există, la fel ca în mare parte din lucrurile legate de un anumit succes, o rețetă clară. În principiu totul depinde numai și numai de voi, de felul în care gândiți, în care vă comportați și ce semințe aruncați înainte voastră. Ca ajutor puteți reține că primul pas e să conștientizați pe deplin absolut toate lucrurile pe care le trăiți și să le înțelegeți cauza, efectul și scopul.

Lumea a coborât suficient de mult încât a putea vedea binele în orice lucru aparent rău a devenit într-adevăr o abilitate rară iar dacă eu am reușit să fac asta înseamnă că orice poate. Dacă ți-ai rupt piciorul și nu ai putut ajunge undeva să nu-ți pară rău. Gândește-te mai bine la situație. S-ar putea să afli că acest lucru te-a făcut să ai numai de câștigat sau poate chiar ți-a salvat viața. Nu poți să ști niciodată la ce să te aștepți.

Lasă un răspuns