Personajele din seriale care ne-au făcut cel mai mult și mai mult să plângem

Uneori, fanii inraiti ai serialelor se intreaba daca nu cumva scenaristii au o placere malfeica sau sadica in a-i face sa planga. Dovada cu aceste personaje.

Jack Pearson, This Is Us. Nu avem de ce sa mintim sau de ce sa nu recunoastem. Primul motiv pentru care plangem in fata acestui serial este fara indoiala Jack Pearson. Are o multime de scene emotionante cu Rebecca, cu copii sai, dar si momente in care lupta cu proprii sai demoni. Sa nu mai adaugam pe lista si moartea sa tragica….

Hannah Baker, 13 Reasons Why. Inutil sa amintim aici toate ororile prin care aceasta a trecut si care ne-au facut sa folosim o multime de servetele. De altfel, este departe de a fi singura care ne-a facut sa plangem mai ales in sezonul 2. Alex si Jessica ne fac si ei sa apelam la pachetul de servetele.

Cheryl Blossom, Riverdale. Daca la inceput Cheryl este prezentata drept o adevarata mean girl, rolul sau evolueaza cu adevarat inspre finalul primului sezon si chiar si in al doilea. Invatam deci sa ii descoperim o cu totul alta fateta a personalitatii sale, scena sa de coming –out fiind una din cele mai emotionante si mai autentice din serial.

Callie Adams Foster, The Fosters. Avem o puternica empatie pentru Callie din cauza vietii sale dificile pe care a avut-o si din cauza problemelor cu care sa-a confruntat de-a lungul vietii. Dar in serial ce ne emotioneaza cel mai mult este dorinta sa de a-i ajuta mereu pe cei din jur. Mereu se sacrifica pentru binele celor din jur si se foloseste mereu de experienta sa pentru a facilita viata celor care o inconjoara.

Claire si Jamie Fraser, Outlander. Cei doi eroi din « Outlander » nu au avut o viata prea simpla mai ales in primele sezoane ale serialului, ba din contra. Sa nu mai vorbim de faptul ca peripetiile lor nu au cum sa ne lase de marmura. Vorbim aici mai ales de repercusiunile legate de despartirea lor si chiar despartirea ea insasi care au fost cele mai emotionante momente.

Meredith Grey, Grey’s Anatomy. Biata Meredith a trecut printr-o multime de tragedii. Iar fanii cei mai inraiti au suferit mereu odata cu ea. Dificil sa ramanem stana de piatra cand ii cere lui Derek sa o aleaga sau atunci cand mama sa vorbeste foarte urat cu ea. Pe scurt, Shonda Rhimes stie perfect cum sa ne faca sa plangem si se foloseste de minune de Meredith pentru asta.

Lasă un răspuns