Pantone – top 10 culori de adoptat în acest an

Dacă vrei să fii cea mai frumoasă și în 2017, va trebui să ai cele mai bune rezoluții. Printre ele să fii cea mai trendy, purtând cele mai în vogă nuanțe ale anului 2017. Pantone este aici să te ghideze în alegerea ta.

În program – tonuri irezistibile, vibrante, versatile, calde sau aeriene pentru a te inspira in compunerea celor mai frumoase ținute.

Greenery. Este o nuanță foarte picantă și naturală de purtat în mici tușe pentru cele mai frumoase ținute pline de dinamism. Un galben- verde acidulat care te va pune cel mai bine în valoare.

Flame. Un portocaliu foarte aprins care va merge de minune cu bronzul tău de vară. O nuanță cu care te vei remarca cu siguranță.

Pink Yarrow. Un roz profund care merge de minune atât cu dressingul de iarnă, cât și cu cel de vară. Este o culoare plină de viață și stimulantă care te va înveseli de fiecare dată.

Primrose Yellow. O nuanță solară minunată care te va ajuta să fii cea mai frumoasă. Hainele în această nuanță te vor ajuta să fii plină de entuziasm și de vitalitate, călduroasă, veselă și frumoasă.

Pale Dogwood. Deja foarte prezent în dressingul de iarnă, rozul pal își continuă ascensiunea și în anul 2017. Un roz subtil și discret pentru un plus de lejeritate ș dulceață.

Island Paradise. Un albastru care respiră vara și marea, o culoare emblematică a regiunilor tropicale care ne duce cu gândul la relaxare și evaziune.

Lapis Blue. Un albastru mai obscur, mai misterios și incredibil de sexy în același timp. Este o nuanță intensă, foarte puternică și foarte îndrăzneață.

Kale. Nuanța de verde kaki nu va muri niciodată. În anul 2017 se va inspira însă din tendințele în materie de food și se va numi kale, după celebra varză.

Hazelnut. O culoare discretă și tandră, de tranziție, ideală pentru a degaja o căldură profundă.

Niagara. Un albastru mai simplu, un albastru denim clasic care invită la relaxare și liniște.

Lasă un răspuns