Motorola G7 Power, un telefon care promite 3 zile de autonomie

Motorola a profitat de ziua de 1 aprilie pentru a-si anunta noul model, Moto G7 Power, un smartphone care mizeaza pe autonomie. Promisiunea – 3 zile de autonomie si o incarcare super rapida care permite recuperarea a 9 ore in doar 15 minute. Telefonul va fi disponibil in Europa la un pret incepand de la 229 de euro.

Motorola a anuntat in prima zi a lunii aprilie un nou model, Moto G7 Power care vine sa rezolve lipsa de autonomie a telefoanelor inteligente existente pe piata. Moto G7 Power va avea o baterie de 5000 mAh si va beneficia de o reincarcare rapida. Toata lumea stie ca un smartphone cu o baterie performanta este un lucru destul de rar. Ceea ce isi doreste Motorola este sa introduca “cabinele telefonice” in buzunarele clientilor sai.

Promisiunea de rezistenta a bateriei are toate sansele sa se concretizeze datorita bateriei de 5000 mAh, ne permite sa folosim telefonul timp de 3 zile in continuu, fara probleme. Un veritabil campion al autonomiei se anunta deci Motorola G7 Power, livrat cu un incarcator turbo power care ii permite utilizatorului sa castige 9 ore de folosire in doar 15 mnute de incarcare. Astfel, se va raspunde la problematica numarul 1 a utilizatorilor si anume bateria.

O solutie ideala pentru cei care vor sa beneficieze de o autonomie mare la telefon. Iar, odata cu pretul de pornire, de 229 de euro, avem de-a face cu un telefon disponibil pentru orice buzunar. Ecranul sau de 6,2 inci propune o rezolutie de 720p si performantele sale sunt asigurate de un SoC Snapdragon 625 cuplat la 4GB RAM. Aparatul frontal este de 8mpx.

Drept urmare, avem de-a face cu o veritabila vedeta in materie de autonomie. Un lucru destul de rar pentru un telefon din aceasta gama. Tehnologia TurboPower cu siguranta va fi pe placul multor utilziatori. Doar 15 minute si acestia pot beneficia de 9 ore de utilizare a telefonului. Nu este un telefon excelent, doar bateria iese in eveidenta. In absenta stabilizatorului optic, nu trebuie sa ne asteptam la miracole in ceea ce proveste camera foto.

Lasă un răspuns