Monster: despre ce este vorba în acest film difuzat de Netflix?

Un adolescent este acuzat pe nedrept de uciderea unei persoane in filmul Monster, difuzat pe Netflix. Un film difuzat incepand cu data de 7 mai si care iti va aminti fara indoiala de serialul When They See Us, un serial puternic disponibil pe aceeasi platforma.

Monster: ce trebuie sa stii despre acest film marca Netflix?
Prezentat pentru prima data in cadrul Festivalului de Film Sundance in 2018, filmul Monster este disponibil spre vizionare online abia acum.

Acest lung-metraj este inspirat din romanul cu acelasi nume scris de Walter Dean Myers si reia cu fidelitate povestea emotionanta. Este vorba despre povestea lui Steve Harmon, un adolescent afro-american din Harlem, acuzat de crima. Insa, acesta din urma nu este vinovat de faptele care ii sunt reprosate. Incepe o batalie teribila in incercarea de a-si demonstra nevinovatia. Daca nu reuseste isi va petrece restul zileleor in spatele gratiilor. O problema care risca sa afecteze ireversibil destinul lui Steve.

Numeroase sunt serialele si filmele care ne vorbesc despre complexitatea sistemului juridic american. Este si cazul serialului amintit mai sus, When They See Us, un mini-serial difuzat pe Netflix, in care un grup de tineri afro-americani sunt acuzati pe nedrept de o infractiune pe care nu au comis-o, viol.

Recent, Your Honor a abordat acelasi subiect cu brio. Toate ingredientele sunt reunite pentru a face din Monster o drama emotionanta.

O distributie excelenta

In rolul principal il regasim pe Kelvin Harrison Jr. care joaca alaturi de actori consacrati precum John David Washington, Jennifer Ehle, Jennifer Hudson, Tim Blake Nelson sau Jeffrey Wright. O distributie excelenta condusa din spatele camerei de filmat de Anthony Mandler, aflat la prima incercare cinematografica. S-a facut remarcat ca si realizator de videoclipuri pentru artisti precum Jay-Z, Drake, Rihanna sau Muse.

Lasă un răspuns