Cum gândesc oamenii săraci

Exista cateva moduri de gandire care-i caracterizeaza pe cei saraci. Va trebui sa va feriti de aceste moduri de gandire, astfel incat sa reusiti sa va bucurati de o situatie financiara mult mai buna. Unele convingeri chiar pot ajunge sa va condamne sa nu reusiti sa va imbogatiti ,de aceea va trebui sa renuntati la ele mai devreme decat mai tarziu. Renuntand la aceste convingeri, veti vedea ca va veti bucura de mai multi bani si veti reusi sa va atingeti mult mai usor obiectivele.

Multi oameni se zbat sa le ajunga banii de salariu de la o luna la alta. Pe masura ce nivelul veniturilor va creste, atunci si numarul reprezentantilor acestei categorii va scadea proportional. De regula, ajungem sa preluam convingerile despre bani de la parinti. Nu este o noutate faptul ca oamenii bogati gandesc diferit de oamenii saraci.

E posibil ca toate convingerile pe care le aveti despre bani sa provina de la oamenii saraci care au stat in preajma voastra. Una dintre convingeri este ca banii mai multi insemana si probleme mai mari. Acest motiv este folosit de catre oamenii saracio pentru a justifica de ce au mai putini bani decat altii. Adevarul este ca a avea mai multi bani, insemana a avea si un control mai sporit asupra banilor.

Un alt citat destul de frecvent intalnit este ca ai nevoie de bani pentru a face mai multi bani. Adevarul este insa ca 80% dintre milionarii contemporani sunt milionari de prima generatie. Acest lucru inseamna ca acesti oameni au avut curaj sa-si urmeze ideile. Ca sa faceti bani la inceput, nu veti avea nevoie de bani. Tot ce va va trebui va fi perseverenta. Convingerea ca veti avea nevoie de a avea bani pentru a face bani, nu va va pune decat probleme.

Persoanele care spun ca banii nu cresc in copaci sunt si persoanele care sugereaza faptul ca banii sunt limitati. Ei spun ca acestia se castiga greu. Multi nu stiu insa ca in lume exista 134.000 de milioarde de dolari. Singurele limitari in ceea ce prioveste banii sunt convingerile opamenilor saraci. Banii pot creste chiar si in copaci, iar daca vreti sa va convingeti de acest lucru, puteti intreba agricultorii care au pomi fructiferi. Nu este nimic gresit in a fi bogat, de aceea, daca va veti dori acest lucru, este posibil.

Lasă un răspuns