Cele mai bune filme cu Sylvester Stallone

In 50 de ani de cariera, Sylvester Stallone s-a impus drept o icoana a cinematografiei. A jucat in numeroase filme de actiune. Si, comedianul, realizatorul si scenaristul Stallone inca mai are multe de spus, nu are intentia sa se pensioneze. Anul acesta va interpreta rolul unui super-erou in filmul Samaritan. Iata care sunt cele mai bune filme cu Sylvester Stallone.

Rocky Balboa (2006). In 2006, Sylvester Stallone interpreteaza personajul care a devenit o veritabila legenda. Curajul si perseveranta lui Rocky, atat in viata de zi cu zi cat si in ring au nascut speranta in sufletul a milioane de oameni din intreaga lume.

Copland (1997). Aici, Sylvester Stallone ne ofera unul din cele mai frumoase roluri ale sale. Filmul este centrat pe orasul Garrison, din New Jersey in care domnesc politistii corupti. Subestimat si batjocorit, seriful local, Freddy Helfin decide ca va face tot ce ii sta in putere sa scape orasul de acesti politisti corupti. Sylvester Stallone joaca in acest film alaturi de Robert De Niro, Harvey Keitel si Ray Liotta.

Rambo (1982). Reintors in Vietnam, John Rambo se opreste in oraselul Hope pentru a manca. Este vanat aproape imediat de catre serif care nu vrea persoane straine in orasul sau. Il considera un vagabond si vrea sa il alunge. Arestat pe nedrept si maltratat de politistii locali, Rambo reuseste sa fuga din sectia de politie. Imediat, pe urmele sale porneste seriful cu armata sa de oameni.

Expendables (2010). Filmul ne prezinta povestea unui grup de mercenari de elita care primesc misiunea de a rasturna regimul unui dictator din America Latina. Insa, afla la scurt timp ca acesta este o simpla marioneta controlata de James Munroe, un fost ofiter CIA.

Demolition Man (1993). Un politist de soc si un psihopat se intalnesc in acest film. Actiunea are loc in megapola San Angeles in anul 2032, dupa ce au fost criogenati la sfarsitul secolului XX.

Lasă un răspuns