Care este cel mai bun anti-virus?

Pentru a lupta impotriva diferitelor amenintari existente pe Internet, instalarea unui antivirus este recomandata cu caldura. Insa, printre toate referintele disponibile pe care ar trebui sa o alegem? Iata un comparativ al celor mai bune antivirusuri in 2019.

Avast Antivirus. Avast se plaseaza pe primele locuri in topul celor mai bune antivirusuri in 2019 gratie unui echilibru intre serviciile oferite si defectele sale deoarece are cateva. Acest antivirus nu este perfect deoarece are o serie de notificari care incearca sa ne incite sa achizitionam optiuni suplimentare. Are de asemenea tendinta de a afisa falsuri pozitive.
Plusuri. Avast propune o interfata simpla in panoul sau de control. Este usor de folosit si gratuit. In timpul unei analize va folosi doar 12% din CPU. Avast este capabil sa blocheze amenintarile in timpul unei descarcari.
Minusuri. Incitatile de a achizitiona optiunile suplimentare ale acestui antivirus sunt agasante deoarece pot aparea sub forma unei notificari. In plus, durata unei analize este de 59 de minute, destul de mult.

Kaspersky Antivirus. Unul din cele mai cunoscute antivirusuri este Kaspersky, o unealta performanta si reputata pentru protectia cu care vine. Este prezent in orice moment si asigura o securitate completa si eficienta. Analizeaza atat computerul cat si perifericele adaugate. Insa aceasta verificare poate dura.
Plusuri. Kaspersky este un antivirus usor si eficient, dotat cu o interfata simpla. Este capabil sa opreasca amenintarile in timpul unei descarcari dupa care blocheaza URL-urile aflate la originea acestor amenintari. In timpul unei analizari, Kaspersky va ocupa in jur de 28% din CPU.
Minusuri. Este disponiibl in varianta gratuta doar 30 de zile. Este destul de lent, cu o analiza ce dureaza in jur de 54 de minute.

Avira Antivirus Free. Ofera servicii comparabile cu Avast insa poseda cateva defecte care il fac mai putin atragator. Insa, cu toate acestea, ramane o solutie excelenta pentru protejarea computerului.
Plusuri. Este un antivirus gratuit, capabil sa blocheze amenintarile in timpul descarcarilor si foloseste doar 12% din CPU.
Minusuri. Avira este gratuit insa, la fel ca numeroase alte antivirusuri, propune servicii care se platesc. Interfata este plina de oferte de achzitionari ale unor servicii suplimentare. O analiza completa a sistemului dureaza 73 de minute.

Lasă un răspuns